Gode Råd

 …… samt værd at vide, når du planlægger din fest.

Bestil jukeboxen i god tid. Vi har et godt renomé, godt dansevenligt musik og gode jukeboxe. Vi har derfor travlt og tidligt udsolgt i de mest travle måneder.   Bestil party produkterne i god tid.
Vi har et godt renomé, og gode billige produkter til festen. Vi har derfor travlt og tidligt udsolgt i de mest travle måneder.

Det er selvfølgelig en god ide at advare naboer m.m. Det er ikke altid definitionen på en god fest at "Politiet var der 3 gange".   Det er selvfølgelig en god ide at advare naboer m.m. Det er ikke altid definitionen på en god fest at “Politiet var der 3 gange”.

Husk at det altid tager længere tid at spise end man tror, især til familiefester med sange, taler og tossede indfald.    Husk at det altid tager længere tid at spise end man tror, især til familiefester med sange, taler og tossede indfald.
   – Til privat fester har vi erfaring med at det tager ca. 4-5 timer at nå igennem forret, hovedret, dessert og kaffe.
   – Til firma fester har vi erfaring med at det tager ca. 3-4 timer (Julefrokost lidt længere)
   – Til by fester o. lign har vi erfaring med at tiden til bespisningen ikke har indflydelse på festens program,
i og med at mange ting foregår samtidig.

En god fest starter med lokalet

Del aldrig festen i 2 lokaler, forstået på den måde at den bedste måde at sikre en god fest, er når musikken spiller i det samme lokale som gæsterne befinder sig i. Saml altså alle i det samme lokale. Det gælder private, som firma fester.   Del aldrig festen i 2 lokaler, forstået på den måde at den bedste måde at sikre en god fest, er når musikken spiller i samme lokale som gæsterne befinder sig.
Saml altså alle i det samme lokale.  Det gælder private, som firma fester.

Det kan sagtens være at middagen foregår i et lokale og kaffen i et andet, men så er det bedst at, musikken spiller der hvor kaffen serveres og baren typisk er.
Dvs. festen foregår hele tiden i et lokale af gangen.

Et mindre, intimt lokale er ALTID at foretrække frem for et stort. Altså vælg også festlokale efter hvor mange gæster der deltager. Det er bedre at proppe 40 mennesker ind i et rum til 30 end omvendt.   Et mindre, intimt lokale er ALTID at foretrække frem for et stort. Altså vælg også festlokale efter hvor mange gæster der deltager.
Det er bedre at proppe 40 mennesker ind i et rum til 30 end omvendt.

Fest lyset sætter rammen om festen

Brug farvede partylamper, lysshow, lysslanger o.lign rundt omkring. Levende lys på bordene er både hyggeligt og dansevenligt.   Tænk meget over lysforholdene. Der er ikke noget værre end at danse i “lysstofrørsbelysning”. Det er detaljerne der gør det.
Brug farvede partylamper, lysshow, lysslanger o.lign rundt omkring. Levende lys på bordene er både hyggeligt og dansevenligt. Bestil Partylys her

Valg af musik

Alle er enig om at musikken er vigtig for en fest – MEN det er ikke ligegyldigt hvordan den afspilles, hvem der styre den, hvilket udvalg der er, samt lyd kvaliteten.
Der er 3 grundregler omkring musik og fest.

Sikre at musikken afspilles uden stop og skift midt i afspilningen. Det ødelægger enhver feststemning at musikken stopper midt i numret for at blive skiftet. Hvis gæsterne får chancen har de altid en grund til at skifte musik.   Sikre at musikken afspilles uden stop og skift midt i afspilningen. Det ødelægger enhver feststemning at musikken stopper midt i numret for at blive skiftet.
Hvis gæsterne får chancen har de altid en grund til at skifte musik – en jukebox kan undgå dette.

Lydkvalitet og kapassitet. Uanset om der skal spilles højt eller lavt, skal det lyde ordenlig. Lille forstærker og små højtaler kan blive Irriterende i længden og kan ødelægge stemningen og lysten til at danse. Hvis ikke du lejer en jukebox eller køber anden musik udefra, så brug et godt anlæg (Lån hvis du ikke har et).   Lydkvalitet og kapassitet. Uanset om der skal spilles højt eller lavt, skal det lyde ordenlig. Lille forstærker og små højtaler kan blive Irriterende i længden.
Det kan ødelægge stemningen og lysten til at danse. Hvis ikke du lejer en jukebox el. køber anden musik udefra, så brug et godt anlæg (Lån hvis du ikke har et).

Musikken skal være for alle. Selvom I enten kun er unge eller gamle til festen, så er musiksmag så blandet at festmusikken altid skal have en vis bredde. Du som arrangør, har ansvar for at kende til en stor del af dine gæsters smag og sikre at den brede smag er repræsenteret i musik udbudet.   Musikken skal være for alle. Selvom I enten kun er unge eller gamle til festen, så er musiksmag så blandet at festmusikken altid skal have en vis bredde.
Du som arrangør, har ansvar for at kende til en stor del af dine gæsters smag og sikre at den brede smag er repræsenteret i musik udbudet.

3 typer musik til fest

Lej en DJ. En DJ er en blanding af livemusik og musik fra en jukebox. Musikken tilpasses dine gæster og afspilles på godt anlæg.    Lej en DJ. En DJ er en blanding af livemusik og musik fra en jukebox. Musikken tilpasses dine gæster og afspilles på godt anlæg.  Bestil en DJ her

Book et festband. Live musik er det ultimative for en fest. Musikken tilpasses ligeledes dine gæster og afspilles på godt anlæg uden afbrydelser. Et liveband vil altid blive husket som noget specielt.    Book et festband. Live musik er det ultimative for en fest. Musikken tilpasses ligeledes dine gæster og afspilles på godt anlæg uden afbrydelser.
Et liveband vil altid blive husket som noget specielt.
Bestil partyband til din fest online www.fest-musik.dk

Lej en jukebox. En jukebox bliver hurtigt et fælles mødested og gæsterne bliver aldrig trætte af at vælge musik eller bare at bladre frem og tilbage for at se udbudet. Det er og bliver en succés med en jukebox.    Lej en jukebox. En jukebox bliver hurtigt et fælles mødested og gæsterne bliver aldrig trætte af at vælge musik eller bladre rundt i udbudet. Et karaoke anlæg er som en jukebox, hvor gæsterne er aktive, Dette giver festen et personligt præg og noget der tales om længe. Bestil en jukebox / karaoke her

Baren

Lej en DJ. En DJ er en blanding af livemusik og musik fra en jukebox. Musikken tilpasses dine gæster og afspilles på godt anlæg.    Det skal være let at håndtere baren. Som vært kan man hurtigt arbejde mere end at feste.
Køleskab, isterningmaskine, professionel kaffemaskine 15L, sluschIce maskiner o.lign,
gør det enkelt og let at servere for gæsterne. Bestil til Baren her


Din bestilling – KURV:

Rabat

menu-musik-til-festen-Jukebox.dk
menu-Lys-til-fest-Jukebox.dk
Menu-diverse-til-festen-Jukebox.dk

.